Alla inlägg den 3 februari 2015

Av Caroline Hansson-Ljung - 3 februari 2015 22:16

Startade denna veckan med att fira fina underbara sambo som fyllde 34 år igår (måndags). Vi bjöd hem lite folk på "pizza och öl/vin kväll" som blev väldigt lyckad och det var riktigt roligt att träffa alla samtidigt:) Idag (tisdag) kom den stora DAGEN D, tenta i allmänmedicin!! Hade jag hunnit plugga? nope! Hade fullt upp i helgen och satt en liten stund igår fm. Försökte sitta vid datorn och plugga efter att folk hade gått hem igår men det hela slutade med att jag somnade i den otroligt sköna datorstolen, den var det då iaf, och sambon hittade och sa till mig att jag skulle gå och lägga mig. Sagt och gjort! Så imorse åkte jag bussen som tar 1 timme till skolan och under tiden pluggade jag lite. Dock kändes det som om att jag faktiskt kunde det mesta. "Du ska inte behöva plugga till ett prov, det är vad du har lärt dig under lektionerna"...detta sa min "smartsnille" till sambo som har väldigt lätt för att lära sig saker och jag håller faktiskt med honom och därav har jag faktiskt inte pluggat direkt jättemycket till proven men lyckats få väldigt bra betyg ändå. Däremot antecknar jag väldigt mycket på lektionerna och läser igenom anteckningarna efteråt och till proven men sitta och råplugga, nä det har jag faktiskt inte tid med (med tanke på två barn i hemmet) och för det andra så tröttnar jag på det efter ett tag så det gäller att hänga med på lektionerna:)
Efter provet idag började vi kursen "psykiatri & kommunikation" och jisses vad det är intressant!! Man kanske skulle söka jobb till den nya psykambulansen som ska komma nu i Stockholm men dessvärre har jag ingen större psykiatriutb sen tidigare:(
Ikväll har jag kört ett Cinemacyclingpass på 30 och ett Corepass på 30 min direkt efteråt. Fy fasen vad svettig jag var på dessa två passen. Svetten bara rann och jag såg mer eller mindre nyduschad ut men det är ju en sån härlig känsla när man går därifrån. Det var en riktig härlig känsla att gå hem i snön ikväll Inte en kotte var ute, jag var helt själv, snön låg precis överallt och lyste upp skogspartiet utanför hemmet, det blåste precis ingenting, det var inte ens kallt och det var helt tyst och lugnt. Jag hade kunnat ta en timmes promenad i detta härliga vädret.

Ovido - Quiz & Flashcards