Alla inlägg den 23 februari 2015

Av Caroline Hansson-Ljung - 23 februari 2015 21:17

Förra veckan hade vi kursen omvårdnadsvetenskap och etik. Det kom olika föreläsare till skolan och det var väldigt intressant. I onsdags fick jag även möjligheten till att vara med på mitt första ledningsmöte med fröken Stefan och representanter från de olika ambulansföretagen. Eftersom jag representerade klassen så fick jag äntligen sagt lite om vad vi tycker och tänker om utbildningen och saker och ting som kanske borde förbättras och är värt att tänka på inför framtiden.

I torsdags fyllde Stockholms bästa vårdlärare Stefan 40 år vilket vi givetvis firade på skolan. Vi elever gav honom ett rejält presentkort på någon restaurang som han själv kunde få välja medan fröken själv bjöd oss på fika! Fika är GÖTT!!

För två veckor sedan beställde jag ett par arbetskängor inför praktiken och det nya yrket MEN givetvis när jag får hem dom så är de en storlek förstora. Jaha bara att returnera och få strl 39 istället...39?!!! Jag som alltid har fått höra att jag är en "big foot" för att vara kvinna. HA! Sätt dig på den du! Mina fötter har visst krympt och jag måste faktiskt erkänna...lite lycklig är jag hihi:)
Imorgon ska vi ha RETTS-utb och därefter får de som vill, bli HLR-instruktörer. Själv är jag redan detta och tänker åka hem och fortsätta mysa med barnen och hålla sportlov. Våran snälla fröken har gett oss eget arbete nu under sportlovet så att vi kan få en chans att vara med våra barn. En TOPPENIDÉ tycker jag!! Sååå skridskobanan, here I come!!!

Ovido - Quiz & Flashcards