Alla inlägg den 8 mars 2015

Av Caroline Hansson-Ljung - 8 mars 2015 20:19

Då hade vi sportlov förra veckan eller rättare sagt hemuppgifter. Det var skönt att gå en enda dag i skolan för att sedan få möjlighet att bara få hänga med mina barn och de kunde få vara hemma. Clint fick dock gå på dagis de två dagar som jag och Angelina tog oss till ishallen för att åka skridskor i x antal timmar:) Sjukt kul var det!
Efter sportlovsveckan var det dags för sista veckan i helklass innan det blev dags för oss att dela upp oss de sista två veckorna innan praktiken. Denna sista gemensamma vecka så har vi haft de sista lektionerna i omvårdnadsvetenskap, haft ett studiebesök på afasicenter och det roligaste av allt, övningsdag på Sollentuna bilskrot!! Sjukt kul och lärorikt! Jag har aldrig skrattat så mycket under en utbildning som jag har gjort under denna utb.

Nästa vecka är fyra stycken (grabbar) iväg på körutbildning i Eskilstuna medan resterande 10 st elever har lokalkännedom med Stefan tis och ons. Jag ska vara med på tisdag. Vi ska då starta dagen med ett litet skriftligt prov i lokalkännedom och sedan ut och köra runt i Stockholm i Stefans bil :) Hoppas att han har helförsäkring på sin bil hahaha:)
Resterande skolvecka består av hemuppgifter. Veckan efter är det sedan dags för byte så att vi tio elever har körutbildning och de andra fyra har lokalkännedom med Stefan.
Fortsättning följer....

Ovido - Quiz & Flashcards