Alla inlägg den 23 augusti 2014

Av Caroline Hansson-Ljung - 23 augusti 2014 21:43

Idag genomförde jag, sambon och tre vänner årets roligaste lopp, the color run på söder. Sjukt kul att springa dessa 5 km medan folk totalt mejade ner en med färgpulver blandat i majsmjöl vid varje kilometer. Sicken folkfest!! Ja jag kan ju redan nu då erkänna att det fick bli några stopp ibland där jag fick gå några sekunder för att hämta andan och sedan köra på igen. Så jäkla många backar på Tantolunden på söder....men men en riktig folkfest var det och det var ett riktigt bra drag med alla hoppande, klappande och glada människorna vid scenen efter målgång och färgpulver som var precis överallt och smakade apa haha:) Det var en sån enormt härlig känsla att vid målgången öppna sin påse med färgpulver som man hade sprungit med i ena handen under hela loppet och bara få hoppa upp i luften och slänga det över sig själv och alla andra medan folk jublade och applåderade!! Vi sprang loppet på 27.43 min. Mitt personbästa på 5 km!! Jag blev så jäkla glad!
Vi ska definitivt göra om detta nästa år men då följer stora tjejen med eftersom barn också får lov att deltaga:)...visst det kommer ju bli väldigt mycket gå och springa men det är det värt:) Kan ju passa på att tacka vår underbara vän Joel som hade sina två barn med sig och även tog hand om våra två barn medan vi "tok-föräldrar" sprang och blev totalt nerfärgade!!
Efter loppet åkte vi vidare till Täby centrum och gick en runda för att handla hem grejor till dagens middag...herregud vad utstirrade jag och sambon blev hahaha:) Vi såg ut som om vi hade varit med i världens paintballkrig:) Duschen efter detta loppet var nog det bästa på hela dagen, från krigskämpe full med färg till någorlunda vardaglig igen:)

Kvällen avslutades med pannkaksmiddag med Joels familj och chips och öl vid TV:n och nu då, jo en slutkörd sambo med rejäl ryggont och som snarkar som bara den bredvid mig...och vad gör jag, jo bloggar såklart! Hahaha!

Ha en skön kväll alla!

Av Caroline Hansson-Ljung - 23 augusti 2014 01:02

Idag har jag varit och gästspelat på jobbet mellan kl 7.15-12 Det var så himla skönt att bara jobba till kl 12! Man går dit, gör vad man ska utefter schemat, rapporterar och går hem:) Man behöver inte bry sig om något annat administrativt eller att personal fattas och det bästa av allt, jag kan själv lägga in om när jag känner för att jobba:) Hade ju nästan glömt hur det är att vara timmis nu för tiden haha:)
Efter jobbet så blev det plugg i nån timme, det autonoma nervsystemet. Läste tills jag blev helt mossig i skallen och då...då är det bara att lägga ifrån sig böckerna och göra annat. Ingen mening att försöka plugga när min redan halvt tröga hjärna satte sig på mindre än halvfart-läge...så det blev till att hämta barnen istället...även om jag såå gärna hade velat ta en powernap innan jag skulle hämta barnen men en powernap vet jag ju redan sen innan hur lång en sån kan bli. Kan ju ställa till en hel del problem hehe;-)
När barnen var hämtade så var det bara att invänta sambon för att sedan bege sig till Täby centrum och inhandla nya kläder till barnen. Helt sjukt hur mycket barn kan växa under sommaren!! Jag vägrar att skicka den stora tjejen till skolan med förkorta brallor och tröjor!
Det bästa av allt idag är att sonen har börjat gå mer och mer:) Imorse hade han tydligen gått 15 steg när jag hade gått till jobbet och ikväll lyckades jag fånga honom på video när han går. Så underbart att få se:)
Under kvällen skulle vi ha en liten myskväll i familjen och hur gick det?...jo kladdkakan och grädden blev gjorda...halvt uppkäkat och sen fick vi alla (förutom lillkillen som redan sov) matkoma deluxe!! Hjälpte flickan i sängen, sambon satte sig vid datorn för att jobba på sitt projekt och jag lade mig i soffan för att titta på film...äh något gick fel där, vaknade kl 00.30 av att sambon låg och snarkade på sängen och jag hade tagit en så kallad powernap på 3 timmar i soffan....jag ger upp haha!

Nu måste jag ladda krafterna inför imorgon då det ska springas the color run på söder och sen efter det bli tillfälligt 4 barns föräldrar när vi ska hjälpa ett par vänner med barnpassning av deras 2 barn:)

God natt Sverige!!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards