Alla inlägg den 24 augusti 2014

Av Caroline Hansson-Ljung - 24 augusti 2014 20:50

Vad är negativ respektive positiv feedback? När jag läste denna fråga för första gången på pappret så tänkte jag..va fasen har det med det här att göra? Det handlar ju om att få beröm eller ja kritik eller vad det nu är men sen slog det ju mig...hmm just det, jag ska ju läsa om det autonoma nervsystemet nu alltså. Ok dags att googla, har ju aldrig läst om denna typen av feedback. Så kul det hade blivit i skolan på tisdag om jag hade kommit dit och babblat om den enda feedbacken jag kände till sen innan, haha jag hade ju haft väldigt kul iaf och garvat åt mig själv för ordet skämmas, det vet jag ju knappt vad det är för något haha    Jag hade väl fått bjuda på mig själv lite     


I övrigt så har jag haft en toppendag med familjen och vänner och jag var extremt ordningssam också helt plötligt...genom att städa hela bilen. Åkte hem till svärisarna och fixade allt på deras uppfart. Perfekt!! Nu ser inte bilen ut som om en explosion hade inträffat i den längre för nu är den någorlunda ren och fin igen :) Efter det bar det iväg till äventyrsbadet i Upplands Väsby. Äventyrsbad?? Vilket äventyrsbad? Var då nånstans?? Två rutchkanor kallar jag inte för äventyrsbad och dessutom var den ena rutchkanan så "oslipad" i kanterna så man kände hur skinnet skalades av på rumpan utefter varje meter du åkte i den. AJ!! Wish me better luck next time! Efter det bar det iväg till närmsta BK. Hungriga som bara den entrar vi, två familjer på sammanlagt 8 personer, lilla BK i Upplands väsby. De verkade inte ha FÖR mycket att göra på det tomma stället men när vi skulle äta, då fick de minsann sätta på lite speed, herregud stackars personal. Bara tanken på hur min dotter på snart 7 år svarade vad hon skulle ha att äta: Nää vanlig hamburgare...eehh nää chicken nuggets. Ok chicken nuggets. Dricka: Näää jag vill ha chokladmilshake, en MELLAN!! och efter maten...jag vill ha glass! Glass?! Tror ni att hon åt glassen? Inte ett jäkla dugg, hon rörde den inte ens. Det blev jag och sambon som fick svulla i oss den och sen var man halvt kräkfärdig. Tack kära barn, tack!! Helt underbart, älskar dig med! 


Morgondagen ska spenderas med instuderingsfrågor, dels de vi fick att läsa på lite inför nästa veckas plugg men sen har vi också de 209 instuderingsfrågor!!, som löper genom hela denna kurs vi läser nu under fem veckors tid, Akut och prehospital sjukvård vuxna. Mycket att lära sig men så sjukt kul!


Dagens rapport är nu avklarad!  

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards